SkyEurope zlevňují telefonické rezervace letenek

Praha, 30. ledna 2007 - SkyEurope Airlines, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě uvádějí do provozu novou rezervační linku zpoplatněnou místním tarifem v Praze. Nové rezervační číslo 246 096 096 začne pro zákazníky SkyEurope fungovat od čtvrtka 1. února.

Původní telefonická rezervační linka, která byla zpoplatněna 14 kč/min. Bude v provozu až do konce února, bude ale nabízet pouze informace o novém rezervačním čísle. Od čtvrtka 1. února už nebude možné použít tuto původní linku přímo pro rezervace letenek.

„Naše nová rezervační linka znamená pro naše zákazníky další posun k co největšímu zjednodušení a zlevnění rezervací letenek. Už teď nabízíme nejlevnější letenky na trhu, a nechceme nutit zákazníky platit zbytečně víc než je nutné,“ řekl Karim Mahklouf, obchodní ředitel SkyEurope Airlines.

SkyEurope zároveň v tomto týdnu nabízejí akční letenky za cenu 14,20 Kč, nabídka platí pro všechny, především ale pro zamilované, kteří budou 14. února slavit svůj svátek. Rezervace jsou možné přes stránky www.skyeurope.com na lety mezi 14. únorem a 30. červnem. Tato nabídka platí do neděle 4. února.