SkyEurope prodaly v Praze už více než 350 000 tisíc letenek, obsazenost letadel láme rekordy

Praha, 28. listopadu 2006 - SkyEurope Airlines, nejvýznamnější nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, prodaly na lety z/do Prahy od založení zdejší základny již více než 350 000 letenek.

Pražská báze SkyEurope byla založena teprve 10. dubna, zájem cestujících o lety společnosti z Prahy od té doby neustále roste. Od začátku tohoto měsíce dosáhla obsazenost letadel SkyEurope v průměru dokonce 82%, přestože říjen a listopad znamenají obecně pro letecké dopravce útlum po hektické letní sezóně, a počet obsazených míst v letadlech v tomto období klesá o desítky procent.

Na úspěchu SkyEurope v Praze má vedle nadstandardních služeb zásluhu i vstřícnost vůči zákazníkům – ceny letenek nově začínají na 99 Kč, v cenových akcích je ale možné koupit letenku ještě levněji. Právě dnes například SkyEurope uvolní do prodeje akční letenky za cenu 1 Kč bez poplatků. Rezervace jsou možné od úterní 18. hodiny až do půlnoci v neděli 3. prosince 2006. Mimořádná nabídka platí pro lety mezi 15. prosincem 2006 a 31. březnem 2007 a rezervace jsou možné přes internetové stránky skyeurope.com, nebo na telefonické rezervační lince 900 14 15 16 (14 Kč/min.).

Zcela novými letadly boeing 737–700 NG létají SkyEurope z Prahy na pravidlených linkách do Paříže, Amsterdamu, Barcelony, Milána, Říma, Neapole, a do lyžařských destinací Grenoblu a Turína. Do světoznámých lyžařských středisek ve Francii a Itálii doletí SkyEurope z Prahy za necelé 2 hodiny, autem by přitom podobná cesta trvala nejméně hodin 10. V letadle je přitom místo i pro lyže, které SkyEurope přepraví za nízký poplatek.