SkyEurope představily nový Boeing 737–700 NG s tváří světoznámé modelky Adriany Sklenaříkové

Praha, 15. září 2006 - SkyEurope, nejvýznamější středoevropská nízkonákladová letecká společnost, představila svůj Boeing 737-700 NG ozdobený tváří známé slovenské modelky Adriany Sklenaříkové-Kerembeu. Letadlo budou moci obdivovat především cestující SkyEurope, kteří létají z Prahy - stroj má domovskou základnu v Ruzyni. Adriana

Adriana Sklenaříková-Karembeu, generální ředitel SkyEurope Christian Mandl, a předseda představenstva společnosti Alain Skowronek pokřtili letadlo za velké pozornosti médií i zájmu obchodních partnerů. Stroj má imatrikulaci OM-NGA a nese jméno “Adriana”.

Tvář Adriany Sklenaříkové se objevila na letadle Boeing 737 SkyEurope už podruhé. V roce 2003 ozdobila Adrianina fotografie tehdy první letadlo 737–500 ve flotile společnosti. Dnes ale SkyEurope operují už 16 letadel Boeing 737, ze kterých pět zcela nových strojů ve verzi 737–700 NG bylo dodáno letos.

SkyEurope jsou hrdé na to, že znovu získaly Adrianu pro prezentaci na nejmodernějším, nepohodlnějším a nejnovějším letadle ve flotile SkyEurope – Boeingu 737–700 NG s wiglety na koncích křídel.

SkyEurope má v představování krásných žen ve spojitosti se svými letadly dlouhou tradici. Po prvním stroji s Adrianinou tváří v roce 2003 společnost o rok později získala pro spolupráci také tehdejší Miss Evropy Zsuzsanu Laky z Maďarska. Letos se na dalším stroji SkyEurope objevila další kráska – Miss Rakouska 2006 Natascha Batinic.

Nově představené letadlo s Adrianou je ale vůbec první z letadel SkyEurope nové generace, které nese na svém trupu tvář modelky.

“Jsme velmi rádi, že Ardiana přijala naši nabídku, a spojila své světově proslulé jméno s naší společností. SkyEurope se znovu ukazují jako pokroková a úspěšná mezinárodní společnost”, řekl Christian Mandl, generální ředitel SkyEurope.

Alain Skowronek, předseda představenstva SkyEurope dodal: “V mnoha evropských zemích je už jméno Adriany se SkyEurope spojováno, usmívala na cestující už z prvního letadla Boeing, které naše společnost provozovala. Nová příležistost přinášet Adrianin úsměv na evropské nebe je pro nás velkou ctí.”