SkyEurope posilují spojení z Prahy do Paříže a Bruselu

SkyEurope Airlines posilují spojení mezi Prahou a Paříží. Od konce října, kdy vstoupí v platnost zimní letový řád, budou SkyEurope létat mezi Ruzyní a letištěm Orly 16x týdně. K ranním a večerním letům tak SkyEurope přidávají další let ve 14.00 s frekvencí čtyřikrát týdně. Na lince z Prahy do Bruselu budou Boeingy SkyEurope nově létat denně oproti předchozím třem letům týdně.

Paříž patří dlouhodobě k nejoblíbenějším destinacím z pražského letiště a patří zároveň k nejpoptávanějším destinacím SkyEurope z Prahy. Zvyšování frekvencí letů už přitom SkyEurope oznámily i na svých dalších linkách – z Prahy do Říma, Amsterdamu a Milána. Frekvence letů je přitom jedním z nejdůležitějších kritérií pro rozhodování obchodní klientely, na kterou se nyní SkyEurope soustředí – mimo jiné již na jaře spuštěným speciálním programem pro firemní zákazníky.

Dnes bude zároveň zahájen prodej letenek na linkách z Vídně do Záhřebu, Temešváru a Kodaně, a z Bratislavy do Birminghamu.

Letenky na všechny destinace SkyEurope je možné rezervovat přes internet na stránkách www.skyeurope.com nebo telefonicky na čísle 246 096 096.