SkyEurope oznamuje nové přímé spojení z Prahy do Turína

Praha, 18. července 2006 - SkyEurope Airlines, vedoucí nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, oznamuje otevření nové přímé linky Praha - Turín.

S touto destinací se počet italských měst s přímým spojením linkami SkyEurope zvyšuje na čtyři. Cestující mohou už od dubna cestovat v nových letadlech Boeing 737–700 NG z Prahy do Říma, Milána/ Bergama a Neapole.

Nová linka SkyEurope do jednoho z nejkrásnějších měst italských Alp a dějiště posledních zimních Olympijských her nabízí mimořádné možnosti pro vyznavače zimních sportů i milovníky přírody. Stroje v barvách SkyEurope budou do Turína létat dvakrát týdně, v úterý a v sobotu. SkyEurope tak nabízí vynikající spojení pro zimní prázdniny, nebo jen krátkou návštěvu města a jeho nádherného okolí.

“Volba Turína jako nové zimní destinace z Prahy je, po úspěšných letních linkách do Dubrovniku, Splitu a Nice, dalším krokem, jak nabídnout náročným českým zákazníkům to nejlepší. Pokračujeme v budování image SkyEurope jako skutečného synonyma pro nízkonákladové cestování v České republice”, řekl generální ředitel SkyEurope Christian Mandl.

Informace o nových linkách a možnost přímé rezervace poskytuje internetová stránka www.skyeurope.com. Letenku je možné bookovat i přes telefonické rezervační centrum 900 14 15 16 (14Kč/min). Akční cena letenek na linku Praha – Turín začíná na 1,– Kč.