SkyEurope otevírají pro cestující z Prahy odbavení on-line

SkyEurope představují cestujícím z Prahy internetovou odbavovací přepážku – tzv. web check-in. Nová služba dává zákazníkům možnost odbavení z domova nebo hotelu už 48 hodin před odletem. Cestující tak ušetří čas, který by normálně strávili čekáním ve frontách na letišti. Internetové odbavení bude uzavřeno vždy dvě hodiny před plánovaným odletem.

Odbavení on-line je poskytováno zcela zdarma. Cestující musí jen vyplnit rezervační kód a emailovou adresu do formuláře na stránkách www.skyeurope.com. V několika jednoduchých krocích se zákazník dostane až k vystavení své palubní vstupenky, kterou následně jednoduše vytiskne. Na letišti pak jde přímo k pasové kontrole. Kompletní procedura internetového odbavení včetně jednoduchého návodu je k dispozici na webových stránkách.

“SkyEurope jsou lídrem technologických inovací už od samého začátku svého působení. Internet je jedním ze základních kamenů konceptu SkyEurope,” řekl Karim Makhlouf, obchodní ředitel SkyEurope, a dodává: “Už jen se samotnou rezervací letenky nabízíme doplňující možnosti, jako je výběr sedadla nebo objednávka pojištění na cesty. Internetové odbavení je dalším kouskem mozaiky, která dělá z cestování se SkyEurope mimořádný zážitek pro každého”.

Internetové odbavení je dostupné pro všechny cestující starší 18 let, kteří mají jen kabinové zavazadlo a kteří jsou držiteli cestovního pasu nebo průkazu totožnosti občana státu EU. Minimálními technickými požadavky jsou přístup k internetu a připojení k tiskárně, na které bude možné vytisknout palubní vstupenku.