SkyEurope otevírají linku do Bruselu a dalších čtyř destinací

Praha, 13. prosince 2006 – SkyEurope Airlines, nejvýznamější nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, otevírají z Prahy pro léto 2007 pět nových destinací. S platností letního letového řádu budou letadla SkyEurope od 25. března 2007 létat na pravidelných linkách do Bruselu, Kodaně, Athén, Burgasu a Thessalonik.

Do Bruselu budou SkyEurope létat třikrát týdně. Společnost tak vyhověla výzvě zaměstnanců institucí Evropské Unie na otevření skutečně nízkonákladové linky mezi Prahou a Bruselem. Tito zaměstnanci, nebo jen turisté, kteří chtějí objevovat nové destinace, už nebudou nuceni platit žádné extrémní sumy za letenky na této trase. SkyEurope prodávají letenky na tuto a další linky za cenu od 99 Kč jednosměrně a bez poplatků.

Pětkrát týdně budou stroje SkyEurope mířit do Kodaně, dvakrát týdně pak do Athén, Burgasu a Thessalonik. V letním letovém řádu, který už nabízí spojení do Amsterdamu, Paříže, Barcelony, Splitu, Dubrovníku, Říma, Milána, Neapole, Turína, tak nyní je už 14 destinací.

SkyEurope patří k nejrychleji rostoucím leteckým společnostem v Evropě, s masivními investicemi do kvality služeb a do nových letadel. Po otevření pražské základny letos v dubnu si SkyEurope v České republice rychle vybojovaly pozici domácího dopravce, který dodržuje letový řád a nabízí atraktivní služby za nejnižší ceny.