SkyEurope nově nabízí – vyberte si Vaše oblíbené sedadlo už při rezervaci letenky!

Praha, Bratislava, 10. 8. 2006 – SkyEurope, nejvýznamnější středoevropský nízkonákladový dopravce, uvádí novou službu, která cestujícím umožní předem si vybrat jejich oblíbené místo už při rezervaci letenky na skyeurope.com.

Někteří dopravci spoléhají na volné obsazení letadel. To znamená, že cestující při nastupování doslova bojují o sedadla, protože žádné z nich není předem rezervované. S novou službou SkyEurope teď boje končí! Každý cestující dostane při odbavení na letišti palubní vstupenku s předem vyznačeným sedadlem podle pravidla „kdo dřív přijde, může si vybírat“.

Mnoho cestujících preferuje místa u oken, nebo chce sedět u nouzových východů. To proto, že je u nich nejvíce prostoru pro nohy. Anebo chtějí první řadu – prostě proto, aby z letadla mohli vystoupit bez čekání a jako první.

Od dneška si mohou cestující SkyEurope sedadlo vybrat už v okamžiku rezervace letenky. Při samotné rezervaci přes internet se cestujícím přímo zobrazí plánek letadla s odlišenými volnými a obsazenými místy. Jednoduchým kliknutím na konkrétní sedadlo si cestující vybere, kde chce sedět.

Poplatek za novou službu je 150,– Kč, a je účtován k ceně letenky.

Služba je dostupná pro rezervace přes internetové stránky skyeurope.com a v telefonickém rezervačním centru.

"Jsme hrdí, že můžeme uvést novou službu, která přináší zákazníkům další důvod proč se rozhodnout pro cestování právě se SkyEurope.com. Pokud si to zákazník bude přát, může si sedadlo předem vybrat. Je to výsledek naší koncentrace na jediný cíl – nabídnout takové služby, které cestování promění ve skutečný zážitek“, řekl Ralph Preclik, produktový ředitel SkyEurope Airlines.

Informace a rezervace včetně nové služby je možné uskutečnit na www.skyeurope.com, nebo na telefonické rezervační lince počínaje dneškem.