SkyEurope nabídnou levné letenky v rámci projektu „happy weekends“ a představily první část zimního letového řádu

SkyEurope Airlines představily první část zimního letového řádu a od konce října nabídnou z Prahy dvě zcela nové destinace – italské Bari a Larnaku na Kypru. Další novinkou, kterou SkyEurope představí poprvé o tomto víkendu, jsou exkluzivní nabídky levných letenek.

Vždy od pátku od 18 hodin do pondělí do 9 hodin bude možné na stránkách www.skyeurope.com rezervovat levné letenky do vybraných destinací. O tomto víkendu bude možné zakoupit jednosměrnou letenku do Sofie za 449 Kč včetně letištních poplatků (platí pro lety z / do Prahy). Let bude nutné uskutečnit v období od 9. června 2008 do 30. září 2008.

„Každý víkend na našich stránkách uvolníme do prodeje několik desítek letenek za výhodnou cenu do vybraných destinací. V podstatě jsme první leteckou společností, která bude pravidelně nabízet jakési „výprodeje“ letenek. Nebude se jednat o žádné last minute nabídky, letenku bude možné využít v dostatečně dlouhém časovém období,“ říká Steven Greenway, obchodní ředitel SkyEurope Airlines.

SkyEurope také uvolnily do prodeje první část zimního letového řádu, který začne platit od 26. října 2008. Již nyní je však možné na zimní období zakoupit letenky a zcela novými destinacemi jsou Bari a Larnaka. „Obě přímořské destinace mají příjemné teploty po celý rok, v Bari je v zimních měsících až 15 stupňů, Larnaka je typické přímořské letovisko, kde je možné strávit příjemnou dovolenou i v zimě. Kromě nich budeme samozřejmě i v zimě létat do tradičních destinací jako Paříž, Londýn, Brusel nebo Amsterdam,“ dodává Steven Greenway.

V zimním letovém řádu budou SkyEurope například do Paříže létat 20× týdně, do Londýna 14× týdně a do Milána nebo Amsterodamu 13× týdně. Ceny jednosměrných letenek jsou od 899 Kč včetně letištních poplatků.