SkyEurope jsou podle cestujících nejlepší leteckou společností ve východní Evropě

Praha, 13. 8. 2008 – SkyEurope Airlines jsou dle průzkumu The Worlds Best Low-Cost Airline Survey provedeném společností Skytrax Research of London nejlepší nízkonákladové aerolinie ve východní Evropě. Hodnocení za rok 2007/2008 se zúčastnili cestující více než 90 národností. Výsledkem pro SkyEurope Airlines je kromě prvního místa ve východoevropském regionu také celkově třetí místo v Evropě.

Průzkum, kterého se od srpna 2007 do července 2008 účastnilo téměř 4,5 miliónu cestujících, uspořádala společnost Skytrax Research of London, která se vzhledem ke své dlouhodobé specializaci na leteckou dopravu zaměřila na hodnocení kvality služeb nízkonákladových leteckých společností.

SkyEurope Airlines se v souboji o přízeň cestujících utkaly s více než 210 leteckými společnostmi z celého světa. Dle sestaveného žebříčku The Worlds Best Low-Cost Airline Survey jsou SkyEurope Airlines nejlepší leteckou společností ve východní Evropě a celkově byly cestujícími ohodnoceny jako třetí nejlepší aerolinie v Evropě.

„Obě umístění v tomto prestižním průzkumu sestaveném na základě názorů a zkušeností zákazníků jsou pro nás velice důležitá. Je to jedna z nejobjektiv­nějších metod, jak porovnávat služby jednotlivých leteckých společností. Toto hodnocení oceňuje naši každodenní usilovnou práci, jejímž cílem je poskytnout klientům příjemné zážitky za přijatelnou cenu,“ říká Jason Bitter, generální ředitel SkyEurope Airlines.

Společnost Skytrax Research of London provozuje také internetový portál Airline&Airport Guide, který se svým obsahem řadí k nejpopulárnějším portálům o cestování.

Nejlepší nízkoníkladová společnost – Eastern Europe

1. SkyEurope Airlines