SkyEurope: dvojí vítězství – nejsilnější domácí low cost v Praze a nejdochvilnější dopravce v Budapešti

Bratislava, Praha, 24. ledna 2007 - SkyEurope Airlines, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dosáhla v další ze svých bází výrazného úspěchu. Vedle již oznámeného prvenství mezi českými low-costy získaly SkyEurope cenu pro nejdochvilnější leteckou společnost v Budapešti.

SkyEurope tak včera slavily dvojí vítězství. O ocenění „Nejdochvilnější letecká společnost roku 2006 v Maďarsku“ rozhodla profesionální porota renomovaného časopisu AVIATOR a hlasy jeho čtenářů. Prestižní cenu včera v Budapešti převzal za SkyEurope Gyorgy Borsos, Country Manger společnosti v Maďarsku.

Výrazný růst společnosti v Praze, který stojí za jejími loňskými přepravními výsledky, očekávají SkyEurope i letos. Trend podpoří nově otevřené linky do Bruselu, Athén, Burgasu, Kodaně, Soluně a Catanie, kam budou SkyEurope létat z Prahy od 25. března, s platností nového letového řádu.

„Jsme hrdí, že za pouhých devět měsíců provozu SkyEurope v Praze jsme přepravili téměř 300 000 cestujícících, toto číslo jasně potvrzuje naše soustředění na pražskou základnu a na její další růst a rozvoj,“ řekl obchodní ředitel SkyEurope Karim Makhlouf.