SkyEurope Airlines představují nové destinace

SkyEurope Airlines oznamují v rámci uvedení nového zimního letového řádu osm nových destinací. Od konce října budou SkyEurope z Prahy operovat denní spojení do Londýna/Lutonu a Košic. Do Bratislavy pak budou stroje společnosti mířit dvakrát denně. Z Prahy bude společnost létat také čtyřikrát týdně do Benátek a dvakrát týdně do Athén.

SkyEurope zároveň uvádějí linky Vídeň-Lisabon (4× týdně), Košice-Dublin (3× týdně) a Košice-Londýn/Luton (3× týdně). Upraven byl také letový řád linky Bratislava – Košice a bude otevřena nová linka do irského města Cork.

Populární linka mezi Londýnem a Popradem bude operována třikrát týdně, lety se ale přesunou na letiště Londýn/Luton. Karim Makhlouf, obchodní ředitel SkyEuropeAirlines k tomu dodal: “Máme nejmladší flotilu v Evropě a provozujeme zcela nová letadla Boeing 737–700NG, nabízíme jedny z nejlevnějších letenek na trhu, máme kvalitní služby na palubě a létáme na velká letiště. Luton je ideální branou na londýnský trh a umožňuje nám nabídnout skutečný premium low-cost produkt”.

V nejbližší budoucnosti budou oznámeny další novinky zimního letového řádu. Portfolio nabídky SkyEurope pro zimní sezónu tak bude uzavřeno.

Letenky lze rezervovat on-line na www.skyeurope.com. Všechny oznámené linky zimního letové řádu jsou již v prodeji za cenu 99 Kč (jednosměrně a bez poplatků).