SkyEurope Airlines mají ve srovnání s konkurencí nejlepší výsledky dochvilnosti letů

29. září 2006 – SkyEurope Airlines, nejvýznamější středoevropská nízkonákladová letecká společnost, s hrdostí oznamují, že v každém z posledních 7 týdnů porazily v on-time performance své nejvýznamější konkurenty mezi nízkonákladovými dopravci. SkyEurope se tak staly dlouhodobě nejdochvilnější nízkonákladovou leteckou společností v Evropě.

Nabízíme k porovnání dosažené výsledky SkyEurope, easyJetu a Ryanairu. Údaje konkurenčních dopravců byly převzaty z jejich internetových stránek.

SkyEurope významným způsobem zlepšují dodržování svého letového řádu od chvíle, kdy byl zaveden interní firemní program pro dochvilnost Chronos. Poslední vynikající výsledky společnost dosáhla i přesto, že létá především na velká centrální evropská letiště.

“Ryanair předstírá, že je nejdochvilnějším leteckým dopravcem v Evropě. Přestože Ryanair létá na letiště s malým provozem a vzdálená od měst, zatímco SkyEurope na centrální letiště, podařilo se naší společnosti dosáhnout lepší přesnosti příletů a odletů po sedm týdnů za sebou. Je jasné, že takový výkon není náhodný, naopak je to výsledek tvrdé usilovné práce a nasazení SkyEurope, které má hlavní cíl: dodat našim zákazníkům skutečně nejlepší služby. Nejen že Vás SkyEurope dopraví do nějakého města, ale dpopraví vás tam včas,” řekl Jason Bitter, provozní ředitel SkyEurope..