Skupina Pioneer Investments má nového člena vedení

Dublin/ Milán/ Boston: 29. května 2006 – Pioneer Investments oznamuje jmenování Robina Lougha do nově vytvořené funkce ředitele divize strategického a obchodního rozvoje.

Robin Lough přichází ze společnosti Dresdner Kleinwort Wasserstein (DrKW) v Londýně, kde působil jako výkonný ředitel divize akciových kapitálových trhů se zaměřením na Iberský poloostrov, Itálii a finanční instituce. Robinovi Loughovi je 49 let a je držitelem osvědčení autorizovaného finančního analytika (CFA – Certified Financial Analyst). Před příchodem do společnosti DrKW byl výkonným ředitelem společnosti Fox Pitt, Kelton Ltd v Londýně a působil v mnoha jiných řídících funkcích ve společnosti DrKW. Robin Lough bude podřízen generálnímu řediteli Dariu Frigeriovi a jeho zástupci Giordanu Lombardovi a bude sídlit v Miláně.

V reakci na toto jmenování Giordano Lombardo, zástupce generálního ředitele Pioneer Investments, řekl:

„Pioneer Investments je rychle se rozvíjející skupina, geograficky i z pohledu obchodních segmentů. Jmenování Robina Lougha rozšíří naše strategické možnosti a umožní podporu obchodního rozvoje a výběr nejlepších obchodních příležitostí v budoucnu s cílem zajistit organický růst prostřednictvím stávajících a nových distribučních kanálů a akvizic. Skupina Pioneer Investments má na několik dalších let stanoveny ambiciózní růstové cíle a já věřím, že neocenitelné zkušenosti Robina Lougha, které získal během své dvacetileté kariéry v odvětví finančních trhů, nám velmi pomohou těchto cílů dosáhnout.“