Skupina ČSOB zcela ovládla soutěž Zlatá koruna, z finančních institucí v ČR získala nejvíce ocenění

Skupina ČSOB se stala nejúspěšnější institucí v letošní soutěži Zlatá koruna. V hodnocení nejlepších finančních služeb v České republice dosáhla celkem na 14 umístění v první trojce, čtyřikrát slavila vítězství. Výsledky byly vyhlášeny dnes večer na pražském Žofíně.

„Do naší budoucnosti jsme hodně investovali. Již nechceme být pouhými bankéři, ale plánujeme poskytovat širokou škálu kvalitních služeb. Výrazným způsobem se změnila nálada a motivace našich zaměstnanců, vznikla vysoce výkonná firemní kultura. Jsem rád, že naše úsilí dokáže ohodnotit i odborná veřejnost,“ komentuje dosažený úspěch generální ředitel ČSOB Pavel Kavánek.

Dvě zlaté medaile získala Poštovní spořitelna, jednu k nim přidaly ČSOB Penzijní fond a Hypoteční banka. „Těší mne hlavně úspěch cashbacku, který si tak obhájil své postavení jedinečného produktu na trhu. Myslím si, že naše práce posunula celou ČSOB mezi bankovními ústavy do čela. Věřím, že v tomto náskoku vydržíme i v příštích letech,“ dodává Kavánek.

Poštovní spořitelna letos poprvé zaujala odbornou veřejnost svými produkty pro podnikatele – mezi prvními třemi produkty byly dva programy běžného podnikatelského účtu Postkonto a Kreditní karta pro podnikatele.

V hlavní kategorii, Ceně veřejnosti, zvítězilo internetové bankovnictví Poštovní spořitelny Max Internetbanking PS.