Skupina AAA Auto zahajuje spolupráci s nadnárodním řetězcem IKEA

Největší středoevropský prodejce ojetých vozů AAA Auto Group podepsal smlouvu s nadnárodním řetězcem IKEA o otevření své nové pobočky v prostorech její provozovny v polské Vratislavi. Nové autocentrum plánuje přivítat nové zákazníky v březnu 2008.

Podle předsedy představenstva skupiny AAA AUTO A.J.Dennyho je „navázání strategické spolupráce s nadnárodním řetězcem IKEA revoluční, a to zvláště při probíhající firemní expanzi. Provozovny takového partnera jsou umístěny na atraktivních lokalitách s vysokou návštěvností, což je značnou výhodou. Věříme, že tato dohoda má potenciál dále vylepšit služby poskytované našim zákazníkům a jako taková také posílit značku AAA.

Dlouhodobým cílem AAA AUTO je nabízet kvalitní služby a exkluzivní prodejní prostory ve frekventovaných areálech velkých obchodních center, což odráží zvyšující se nároky zákazníků v celém středoevropském regionu.

Vratislavské autocentrum AAA AUTO bude umístěno v jižní části města, Parku Bielany 2, u hlavního sjezdu z dálnice D4 v atraktivní komerční zóně v těsném sousedství velkoprodejen Tesco, OBI a Elektroworld. Celková plocha autocentra bude čítat 8850 m2 a v nabídce bude prezentováno na 300 automobilů. Jedná se už o čtvrtou pobočku AAA Auto Group v Polsku, předchozí byly otevřeny ve Varšavě, v Lodži a ve městě Dabrova Górnica u Katovic.