ŠkoFIN, Škoda Auto, ČP a Allianz pojišťovna nabízejí rok leasingu zdarma

Zcela mimořádnou akční nabídkou se ŠkoFIN, Škoda Auto, ČP a Allianz pojišťovna rozhodli zareagovat na propad trhu v oblasti prodeje automobilů. Od 14. června proto přichází partneři akce s novým, ojedinělým produktem „Nové je lepší“. Princip akce je jednoduchý: partneři za své klienty uhradí prvních 12 měsíčních leasingových splátek! Rok leasingu zdarma se vztahuje na vozy Škoda Fabia, Fabia Combi a Fabia Sedan.

Nabídka je určena pro všechny – jak pro soukromé osoby, tak pro podnikatele i firmy. Produkt je, podobně jako loňská nejúspěšnější akce ŠkoFINu Teď na to máte, cílen na klienty, kteří by si nové auto jinak nepořídili a s největší pravděpodobností by sáhli po ojetém, říká Petr Lehký, vedoucí marketingu společnosti ŠkoFIN a dodává: První rok si prostě užíváte své nové auto, o nic se nestaráte a vaše splátky hradíme my.

V rámci akce „Nové je lepší“ tak může každý klient ušetřit přibližně 40 000 Kč. Splácení není posunuto o rok s rozložením do následujících let, partneři skutečně hradí za klienta rok splátek. Výhodou jsou také velmi dostupná výše měsíčních splátek po zbytek trvání leasingové smlouvy a výhodné individuální pojištění u České pojišťovny nebo Allianz pojišťovny.

Vzorové kalkulace (ceny jsou včetně DPH):
Model vozu cena splátka předem zůstatková hodnota vozu
Fabia 259 900 Kč 40 % 103 960 Kč 119 Kč
Fabia 279 900 Kč 40 % 111 960 Kč 119 Kč
Fabia Combi/Sedan 319 900 Kč 50 % 159 950 Kč 119 Kč
Úhrada splátek
Standardní splátky skutečně zaplacené splátky úspora 12× měsíční splátka
60 měsíců x 3 309 Kč 48 měsíců x 3 309 Kč 39 708 Kč
60 měsíců x 3 558 Kč 48 měsíců x 3 558 Kč 42 696 Kč
60 měsíců x 3 389 Kč 48 měsíců x 3 389 Kč 40 668 Kč

Automobilový trh již delší dobu prožívá pokles zájmu klientů, který se ještě prohloubil s očekávanými změnami spojenými se vstupem ČR do Evropské unie. ŠkoFIN společně se Škoda Auto chce tímto způsobem rozhýbat obchodní aktivity v letní sezoně a především přinést na trh novinku, která zatím nemá obdoby. Po loňské zkušenosti s akcí „Teď na to máte“ jde tak o logický obchodní krok. Předpokládané ukončení akce je plánováno na konec srpna. Svou roli sehrálo i vítězství v soutěži o nejlepší produkt roku s názvem Zlatá koruna 2004, které bylo produktu uděleno.

O společnosti:

ŠkoFIN, dceřiná společnost koncernu Volkswagen, je jednou z největších leasingových společností na českém trhu. Zaměřuje se na podporu prodeje vozů značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi a také ojetých vozů.

Běla Jašková, PR manažerka ŠkoFIN