ŠkoFIN s.r.o. má nové vedení

Od 01.01.2006 tvoří vedení společnosti ŠkoFIN s.r.o. tři noví členové. V budoucnu budou za vedení společnosti odpovědni pan Oliver Schmitt, paní Jiřina Tapšíková a pan Jörn Kurzrock. Nahradili tedy na pozicích jednatelů pana Lutze Witkowského, pana Dr. Hanse-Joachima Neumanna a pana Ivana Smutného.

Dipl. BW Oliver Schmitt

Pan Schmitt působí u koncernu Volkswagen od roku 1987. Naposledy byl zodpovědný jako regionální manažer za obchod skupiny Volkswagen Financial Services v oblasti Asie/Pacifiku.

Nyní jako mluvčí vedení společnosti ŠkoFIN s.r.o. přebírá pan Schmitt odpovědnost za vedení oddělení auditu, právního oddělení, personálního oddělení a controllingu. Kromě toho je jako regionální manažer odpovědný za obchod společnosti VW FS AG v oblasti východu (Česká republika, Polsko, Rusko, Slovenská republika). Pan Schmitt je ženatý a má dvě děti.

Ing. Jiřina Tapšíková, MBA

Paní Tapšíková nastoupila do společnosti v roce 1993 a do roku 2003 byla na vedoucí pozici odpovědná za ekonomické oddělení skupiny ŠkoFIN. Od roku 2003 do roku 2005 působila jako jednatelka turecké dceřiné společnosti koncernu VW FS AG v Istanbulu.

Ve funkci jednatelky společnosti ŠkoFIN s.r.o. přebírá paní Tapšíková odpovědnost za vedení oddělení risk management, treasury, credit management, ekonomického oddělení, IT a organizace. Paní Tapšíková je vdaná a má dceru.

Jörn A. Kurzrock

Pan Kurzrock působí v České republice od roku 1992 jako poradce pro společnosti podnikající v automobilovém průmyslu (Honda ČR, ITAL-AUTO). Od roku 2002 do roku 2005 byla jeho poradenská činnost zaměřena na společnost ŠkoFIN s.r.o. Kromě toho je pan Kurzrock společníkem CCMC direct solutions AG se sídlem ve Švýcarsku.

Ve funkci jednatele společnosti ŠkoFIN s.r.o. přebírá pan Kurzrock odpovědnost za vedení oddělení retailových zákazníků, korporátních zákazníků, fleetových zákazníků, marketingu a péče o klienty. Pan Kurzrock je ženatý a má dvě děti.