ŠkoFIN s novými produkty na Autoshow 2007

Společnost ŠkoFIN se v letošním roce opět představí na mezinárodním veletrhu AUTOSHOW PRAHA 2007, který se koná ve dnech 18. - 21. října 2007 na Výstavišti Praha. Prezentaci ŠkoFINu najdete na stánku ŠkodaAuto ve střední hale Průmyslového paláce. ŠkoFIN si na veletrh připravil pro své stávající i potenciální zákazníky řadu novinek.

Specializovaný veletrh AUTOSHOW PRAHA, jehož 13. ročník se letos uskuteční, patří mezi nejprestižnější a nejvýznamnější motoristické akce zaměřené na osobní automobily v České republice a je největším motoristickým veletrhem v Praze. Každoročně se těší vysoké návštěvnosti a velkou pozornost mu věnuje i odborná veřejnost.

ŠkoFIN bude na veletrhu prezentovat zejména nové produkty a služby. Program CONSTRUCT Security umožňuje dofinancovat vůz při jeho krádeži, kde pojišťovny uhradí jen část vzniklé ztráty. Z nabídky pro značku Škoda je nejzajímavější akce Nová Fabia Ambiente za 3.990,– Kč měsíčně, která současně poskytuje snížené úročení, zimní kola zdarma a kompletní pojištění od České pojišťovny po celou dobu trvání leasingu. Zájemce o vozy Volkswagen asi nejvíce osloví „Nulový leasing“ se skutečným 0% navýšením na modely GOLF, GOLF PLUS, JETTA a TOURAN, který lze uzavřít již od 30% splátky předem. Nulové financování bez navýšení se lze uzavřít i pro vozy Audi model A3 (s Kooperativou) a model A6 (s Allianz). Úvěrové financování vozů SEAT „Auto za polovinu” umožňuje pořízení nového vozu s polovinou, nebo dokonce jen třetinou ceny vozu. Zbývající část zákazník zaplatí až za 1 rok – a to opět bez navýšení. Při využití úvěru nebo leasingu na ojeté vozy dostane zákazník Šekovou knížku v hodnotě 10 000 Kč. Tuto šekovou knížku může využít k nákupu originálních náhradních dílů, příslušenství nebo servisních služeb u obchodníka auto-plus.