ŠkoFIN na veletrhu Autoshow Praha 2005

Společnost ŠkoFIN se i letos představí na mezinárodním veletrhu Autoshow Praha 2005, který se koná ve dnech 6. - 9. října 2005 na Výstavišti Praha. Prezentaci ŠkoFINu najdete na stánku ŠkodaAuto ve střední hale Průmyslového paláce, ale také v jeho levém křídle na stánku Volkswagen.

ŠkoFIN zde nabídne nové i osvědčené akční nabídky finančních produktů. Jako vždy si budou moci všichni návštěvníci veletrhu nechat zkalkulovat financování vozu – vypočítat výši měsíční splátky či přizpůsobit jiné parametry svým možnostem.

Akční nabídka pro vozy Škoda Fabia i Octavia „Na začátku nic neplatím“

Podnikatel, živnostník nebo soukromá osoba si může na leasing nebo úvěr od ŠkoFINu pořídit jakýkoliv model Škoda Fabia nebo Octavia s nulovou splátkou předem! Pro podnikatele, kteří jsou zároveň plátci DPH, je tady ještě jedna výhoda – odpočet DPH v případě přestavění vozu Octavia Combi na lehký užitkový vůz N1. Nutná dělící přepážka v hodnotě desetitisíců korun je bonus, který obdrží klienti od ŠkoFINu zdarma. Součástí akce je i kompletní pojištění (havarijní pojištění a povinné ručení) za velmi výhodných podmínek sjednaných ŠkoFINem. Doba splácení leasingu i úvěru může být od 3 do 6 let. Zůstatkovou hodnotu lze volit v rozmezí od 119 korun až po 14 % z ceny vozu. Akce bude spuštěna v nejbližších dnech.

Volkswagen Finance

Velmi úspěšnou akcí této produktové řady je úvěrová nabídka pro podnikatele s názvem Volkswagen úvěr 0% DPH. Už z názvu je jasné, že jde o lehká užitková vozidla, protože pouze v případě těchto vozů kategorie N1 lze nárokovat plnou výši DPH z kupní ceny. Na základě úvodní splátky stanovené na 19 % pak stát při nejbližším zúčtování daně z přidané hodnoty vrátí klientovi velkou část vložených finančních prostředků. Další akční nabídkou je Volkswagen Leasing 5P pro vozy Golf a Golf Plus. Nabídka zaměřená na 5. generaci prodejního bestselleru VW Golf obsahuje skutečně velmi zajímavé 5% úročení. Svou výslednou splátku začínající na 5 555 korun měsíčně včetně pojištění je dostupná opravdu pro každého příznivce značky VW.

ŠkoFIN: v podzimních měsících také nabídne akce na vozy Seat, Audi či ojeté vozy

SEAT Leasing Pohoda

Ve spolupráci s importérem jsme pro podzimní nabídku připravili speciální úročení modelů Ibiza a Cordoba v akci SEAT Leasing Pohoda. Novinkou je možnost rozložit si splátky až na 84 měsíců (7 let). Společně s výhodnými nabídkami pojištění (Kooperativa nebo Česká pojišťovna) vychází splátka na Ibizu v hodnotě 289 900 korun na 3 999 korun měsíčně a to včetně havarijního pojištění i povinného ručení.

Nulové navýšení Audi A4 nabízí možnost splácet 3 až 4 roky, a přesto ve výsledku nezaplatit více než při koupi za hotové. Nulový leasing se vztahuje na všechny verze řady Audi A4 (Avant a Cabriolet i ve verzích S4). Předpokladem nabídky je uzavření havarijního pojištění, povinného ručení a pojištění čelního skla u České pojišťovny, ovšem za zvýhodněné tarify.

Financování ojetých vozů prostřednictvím ŠkoFINu je v současné době výhodné především díky přednabitým CCS kartám na pohonné hmoty v hodnotě 5 000 korun, což při současných cenách benzínu znamená pro klienty značnou finanční úsporu. Za zmínku stojí také informace, že v případě úvěru není nutné do určité výše vůz havarijně pojišťovat.

ŠkoFIN je již od roku 2002 nejvýznam­nějším hráčem na poli retailového financování vozů, ale je také předním subjektem na factoringovém trhu. Na základě financování skladových zásob dealerské sítě koncernu Volkswagen v roce 2004 dosáhl ŠkoFIN objemu factoringových obchodů ve výši 20,2 mld Kč a v prvním pololetí tohoto roku 12,3 mld Kč, čímž se společnost ŠkoFIN stala jedničkou factoringového trhu. Factoring je finanční služba spočívající v odkupu pohledávek (obvykle se splatností od 30 do 90 dnů) před dobou jejich splatnosti. Dodavatelé zboží nebo služeb postoupí factoringové společnosti své pohledávky za svými dodavateli. Klient má okamžitě k dispozici 60 až 90 procent fakturované částky, přičemž její výše se odvíjí od kvality pohledávky a náročnosti jejího zpracování.

Běla Jašková
PR manažerka ŠkoFIN