SG Equipment Finance zvýšila svůj tržní podíl a získala dvě prestižní ocenění

[Tisková zpráva] Společnost SG Equipment Finance Czech Republic s.r.o. zvýšila svůj tržní podíl v České republice. Úspěch skupina zaznamenala i na evropské úrovni, když vyhrála hned 2 ocenění v rámci „Leasing Life Awards“.

Společnost SG Equipment Finance Czech Republic s.r.o. zlepšila podíl na trhu ve svém cílovém segmentu na 19%. Objem financovaných předmětů v České a Slovenské republice dosáhl za první tři čtvrtletí 2010 celkové výše 5,2 mld. Kč.

K pozitivním obchodním výsledkům přispělo mírné oživení na leasingovém trhu i flexibilní obchodní model společnosti. Rostoucí chuť investovat se projevila především v oblasti financování dopravní techniky. Dlouhodobě společnost dosahuje velmi dobrých výsledků v segmentu high-tech a speciálních dopravních prostředků, například letadel, či vagónů.

Evropská skupina SG Equipment Finance získala dvě prestižní ceny v kategoriích Evropský pronajímatel roku (European Lessor of the Year) a Finanční poskytovatel roku (Vendor Finance Provider of the Year). Výsledky vyhlásil odborný časopis Leasing Life na slavnostním ceremoniálu v Miláně. Nezávislá porota složená z odborníků na leasingový trh ocenila společnost za obchodní strategii a vytrvalost v kategorii Evropský pronajímatel roku. V kategorii Finanční poskytovatel roku ohodnotila její konzistentní a flexibilní financování.

„Je to skvělé uznání profesionálního chování a zodpovědného přístupu k našim klientům i dodavatelům z hlediska kvality námi poskytovaných služeb. Obě ocenění i vývoj naší pozice na místním trhu jsou pro nás důkazem, že jsme si dokázali najít správnou cestu v tomto turbulentním období,” řekl Reinhold Knödl, generální ředitel SG Equipment Finance Czech Republic s.r.o.