Šéfem obchodu eBanky byl jmenován Petr Řehák

S účinností od 1. prosince 2003 byl do pozice výkonného ředitele oblasti Obchod eBanky jmenován Petr Řehák, který doposud řídil obchod eBanky v rámci Regionu Praha.

K jeho jmenování uvedl generální ředitel a předseda představenstva eBanky Radomír Lašák: Po úvodní etapě řízení obchodní sítě a dalších obchodních aktivit eBanky zastřešované z pozice generálního ředitele, jsme hledali vhodného obchodního ředitele, který by dokončil úspěšně nastartovanou restrukturalizaci a ještě více zvýšil výkonnost obchodních divizí eBanky. S tímto cílem byl do nové pozice jmenován Petr Řehák, který své vysoké obchodní a manažerské kvality prokázal již během řízení obchodu jak v Severočeském regionu, tak později v řízení největšího regionu eBanky, regionu Praha.

Petr Řehák v bankovnictví pracuje od roku 1998, ve kterém začal působit v ústecké ČSOB jako vedoucí oddělení podnikové klientely a později jako zástupce ředitele pobočky. V roce 2000 přijal nabídku pozice ředitele pobočky Komerční banky v Teplicích, kde pracoval až do svého příchodu do eBanky v říjnu roku 2002. V eBance nejprve řídil Severočeský region a od února letošního roku byl jmenován ředitelem největší obchodní divize, regionu Praha. Současně vedl také divizi Trade finance eBanky. Před příchodem do bankovního sektoru pracoval v IT.

Jmenování do pozice výkonného ředitele oblasti Obchod vnímám jako významné ocenění dosažených obchodních výsledků a zvolených manažerských postupů při vedení nejdříve Severočeského regionu a zejména Regionu Praha. Hlavními úkoly v nové pozici jsou úspěšné dokončení implementace nového obchodního modelu, zvýšení výkonnosti našich obchodních divizí a další rozvoj klientsky orientovaných aktivit eBanky, uvedl Petr Řehák, nový výkonný ředitel oblasti Obchod.