Raiffeisenbank vydává sedmou emisi prémiového dluhopisu Garantinvest VII

RBCZ nabízí nový prémiový dluhopis Garantinvest VII určený pro retailové klienty, který umožňuje získat 65 % z vývoje hodnoty PX Indexu při garantované 100% návratnosti investic.

Raiffeisenbank a.s. klientům nabízí sedmou emisi prémiového dluhopisu Garantinvest VII, jejímž podkladovým aktivem je vývoj nejlikvidnějších akcií pražské burzy. Celkový objem emise dosahuje 150 milionů korun, emise je určena pro fyzické osoby. Minimální výše investice činí 10 tisíc korun, investice je na dobu tří let. „V poslední době jsme zaznamenali zvýšený zájem o investiční produkty. Prémiový dluhopis Garantinvest VII investorům nabízí možnost zajímavého výnosu při 100%-ní návratnosti investic, klient rovněž neplatí žádné poplatky,“ uvedla produktová manažerka Jana Svobodová.

Nabízíme možnost, jak participovat na atraktivních výnosech, kterých lze dosáhnout na akciových trzích. Výše výnosu závisí na vývoji hodnoty PX Indexu, který sleduje výkonnost nejkvalitnějších a nejvíce obchodovaných akcií společností pražské burzy. V průběhu uplynulých tří let zaznamenal nejdynamičtější růst v celé historii BCPP. Očekávaný pokračující růst české ekonomiky je předpokladem dalšího pozitivního vývoje PX Indexu. Výnos bude vypočten jako 65%-ní participace na procentuální změně hodnoty PX Indexu za dobu trvání prémiového dluhopisu. Procentuální změna bude hodnocena čtvrtletně.

Raiffeisenbank v posledních letech vydala několik emisí prémiových vkladů a prémiových dluhopisů v objemu přes miliardu korun. „Tyto strukturované produkty nabízejí klientům stoprocentní návratnost investice, nulové poplatky a možnost zajímavých výnosů. Neobsahují navíc měnová rizika.“ vysvětlila hlavní důvody zájmu Jana Svobodová.

Na polovinu října banka chystá již osmou emisi prémiového dluhopisu Garantinvest, jejímž podkladovým aktivem je index Dow Jones Euro Stoxx 50, který sleduje výkonnost akcií 50-ti nejvýznamnějších společností z 12 evropských zemí.