„SEAT ZA POLOVINU“

Společnost ŠkoFIN ve spolupráci s importérem vozů SEAT připravila pro předvánoční trh naprosto ojedinělý způsob pořízení nového vozu s názvem „SEAT ZA POLOVINU“.

Princip je jednoduchý. Stačí zaplatit pouze 30 – 50 % ceny a klient může téměř ihned odjet vysněným vozem. Zbývající část zaplatí až za rok a to bez jakéhokoli navýšení. Během následujícího roku nemusí platit vůbec žádné splátky, pouze pojištění, které navíc získá za velmi výhodných podmínek. Například pro model SEAT IBIZA 1.2 v ceně 280 000 Kč stojí havarijní pojistka u pojišťovny Kooperativa pouze 2,42% (6 776 Kč) a povinné ručení na rok 2006 ve výši 2 760 Kč (při 10% spoluúčasti a mechanickém zabezpečení). Celková měsíční splátka tak činí pouhých 795 Kč.

Během roku má zákazník čas se v klidu rozhodnout, jakou formou bude financovat zůstatek kupní ceny vozu. Na výběr má buď zaplacení zbývající částky bez jakýchkoliv úroků a navýšení, anebo může využít standardních finančních produktů SEAT úvěr nebo leasing od společnosti ŠkoFIN za běžně platných podmínek.

Nabídka je určena jak pro soukromé osoby tak i podnikatele a firmy.