Sazebník Volksbank se mění, ceny zůstávají

Přehlednější sazebník ve formě jednoho sloučeného dokumentu mají od 3. září 2007 k dispozici klienti Volksbank CZ. Jsou do něj zapracované všechny dodatky vydané bankou od začátku letošního roku. Sazebník je zároveň doplněn o řadu nových produktů. Ceny uvedené v sazebníku zůstávají i nadále stejné.

„Snažíme se vyjít vstříc potřebám klientů, a proto jsme pro ně zhotovili sazebník, ve kterém bude uveden kompletní přehled cen, a to včetně novinek, v jednom dokumentu,“ říká Petr Žibřid, marketingový ředitel Volksbank CZ.

Sazebník je doplněn o novinky, které Volksbank CZ představila v letošním roce – Phone banking, kreditní karta, předhypoteční úvěr, refinancování hypotéky a nový program pro podnikatele PROFIT konto. Poslední změnou, kterou banka do sazebníku zanesla, jsou poplatkové tarify, jež banka na trh uvedla počátkem září.

„Volksbank mění pouze formát sazebníku, nikoli ceny. Ty zůstávají i nadále stejné,“ dodává Petr Žibřid.