Santander Consumer Finance reaguje na novelizaci zákona nabídkou „prověření vozu zdarma“

Znáte původ svého vozu? Až do konce letošního června nehrozilo velké nebezpečí postihu novému majiteli, který si pořídil neprověřený automobil. Od srpna letošního roku se již vyplatí prověření původu ojetého vozidla, který si chce zákazník pořídit. 1. 8. vstoupila v platnost novelizace zákona č. 56/2001 o podmínkách provozu na pozemních komunikacích. Ze zákona vyplývá, že v případě, kdy fyzická osoba jako provozovatel silničního motorového vozidla, nebo přípojného vozidla provozuje vůz, který nemá identifikační údaje v souladu s údaji v registru silničních vozidel, může být za tento přestupek potrestána pokutou až 5 miliónů korun. Stejný postih hrozí právnické osobě nebo podnikající fyzické osobě.

Společnost Santander Consumer Finance a.s., která je součástí významné španělské bankovní skupiny Santander, chce svým klientům pomoci vyhnout se případným problémům. „Pro naše zákazníky – zájemce o koupi ojetého vozu jsme připravili speciální nabídku „LUSTRACE ZDARMA ke každému vozu“. Vedle výhodného financování ojetého vozidla na leasing či úvěr nabízíme nyní zdarma prověřit původ kupovaného auta. Tuto službu poskytujeme prostřednictvím renomované společnosti Cebia,“ informuje o produktové novince Ing. Marek Mucha, obchodní ředitel společnosti.

Společnost Cebia, spol. s r.o., působí na českém trhu v oblasti zabezpečení vozidel od roku 1991 a za dobu svého působení získala i značné mezinárodní uznání. Cebia mimo jiné již před 10 lety spustila a dodnes provozuje systém prověřování původu vozidel PROVIN.

Ing. Renata Levencová
manager reklamy a PR
Santander Consumer Finance a.s.