S Poštovní spořitelnou mohou klienti spravovat své finance i na Sněžce

Poštovní spořitelna je bankou, s kterou mohou klienti spravovat své finance i na Sněžce. Klienti, kteří projeví zájem založit si svůj účet přímo na nejvyšším vrcholu České republiky, navíc získají k novému účtu i roční poplatkové prázdniny. Při založení účtu obdrží klienti rovněž pamětní certifikát potvrzující zdolání nejvyššího českého vrcholu s tématickou známkou a speciálním razítkem.

Poštovní spořitelna jako jediná banka v ČR nabízí své služby i turistům, kteří zdolají nejvyšší český vrchol – Sněžku. Přímo na vrcholu mohou vybrat či převést peníze, založit si účet nebo třeba zjistit zůstatek. Poštovní spořitelna tak potvrzuje, že je bankou s naprosto největším místním pokrytím.

Na Sněžce vyrůstá s podporou PS také nová Poštovna, a to v místě bývalé České boudy. Nová Poštovna se zatím nachází ve fázi přípravných stavebních prací. Slavnostní otevření nové České poštovny plánujeme společně s investorem na srpen 2006, uvedl František Müller, regionální ředitel Poštovní spořitelny z Pardubic a dodal: Požehnání při kolaudaci přislíbil i Královéhradecký biskup.

Poštovní spořitelna se v rámci své strategie snaží být bankou, která nabízí klientům nejvíce možností ke správě svých financí. Vedle nejširší sítě kontaktních míst nabízí i kanály přímého bankovnictví, které používá bezmála 300 tisíc klientů PS.