S novými jednateli nová struktura vedení ŠkoFINu

Od 1. srpna má společnost ŠkoFIN nové jednatele. Vedle Lutze Witkowského jsou do vedení společnosti jmenováni Dr. Hans-Joachim Neumann, který ve funkci vystřídá Michaela Lükinga, a Ivan Smutný, který dosud působil na pozici Obchodního ředitele společnosti ŠkoFIN.

Dr. Hans-Joachim Neumann přichází do ŠkoFINu z Volkswagen Financial Services AG, kde působil od roku 1994. Před nástupem do této společnosti pracoval více než 20 let v bankovním sektoru. 46-letý Dr. Hans-Joachim Neumann je ženatý a má dvě dcery.

Ing. Ivan Smutný působí ve ŠkoFINu od 1.3. 2003 na pozici Obchodního ředitele. Předtím pracoval mj. přes 10 let v HVB Bank, naposledy jako regionální ředitel obchodu s firemní klientelou. 38-letý Ing. Ivan Smutný je ženatý a má jednu dceru.

Vzhledem k novému personálnímu obsazení a změně řízení společnosti prostřednictvím tří jednatelů dochází také k novému organizačnímu uspořádání. Dr. Neumann převezme mj. oblasti ekonomické, personální, právní a Ing. Smutný mj. oblasti retailových a korporátních klientů. Dipl. Kfm. Witkowski bude řídit oblasti péče o klienty, fleetových klientů, IS/organizace a treasury.