S kreditní kartou nákup snů za 100 000 Kč

Společnost Cetelem připravila pro všechny držitele svých kreditních karet velkou podzimní soutěž, ve které mohou soutěžit o 60 notebooků Asus a hlavní výhru, kterou je nákup snů v hodnotě 100 000 Kč. Soutěž odstartuje dnes, tedy 5. října a skončí 31. října 2009.

V průběhu letošního roku jsme pro naše klienty připravili v pořadí již druhou velkou promo akci a zopakovali jsme model jedné hlavní výhry a několika menší cen, uvedl Ing. Tomáš Siegler ze Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. Naši klienti si podobné soutěže velmi oblíbili a určitě v nich budeme chtít pokračovat i do budoucna, sdělil T. Siegler.

Pravidla podzimní soutěže jsou velmi snadné. Stačí se přihlásit na webových stránkách www.cetelem.cz a každý říjnový den (5. – 31. 10. 2009) odpovědět na jednoduchou vědomostní otázku, zároveň je potřeba použít svoji kreditní kartu a vyčerpat z ní během jednoho hracího týdne alespoň 1 000 Kč. Pokud bude správná odpověď daného dne 100., 200. nebo 300. v pořadí, vyhrává klient mini notebook Asus eee 10005HA. Každý den tak budou rozdány celkem tři počítače. Vyčerpá-li klient v soutěžním období ze své karty alespoň 4 000 Kč a zároveň provede co nejvíce transakcí, a odpoví-li na co nejvíce jednoduchých otázek, vyhrává i nákup snů na 100 000 Kč ve vybraném obchodním centru, dodal T. Siegler.