S kartou Aura na UEFA EURO 2008

Cetelem připravil pro své klienty soutěž o vstupenky na evropské fotbalové mistrovství UEFA EURO 2008. Na další výherce pak čekají LCD televizory a fotbalové balíčky. Soutěž probíhá celý duben a mohou se jí účastnit všichni držitelé karet, vydaných společností Cetelem.

„Soutěže pro naše klienty pořádáme pravidelně,“ uvedla ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Letos jsme se rozhodli využít významné sportovní události, jakou mistrovství Evropy ve fotbale bezesporu je, a spolu se společností MasterCard jsme připravili tématicky zaměřené výhry. Jeden z našich klientů tak bude mít možnost podívat se na fotbalový zápas ČR – Turecko přímo na stadionu v Ženevě,“ doplnila Pithartová.

Hlavní výhrou v soutěži společnosti Cetelem jsou 2 vstupenky na utkání Česká republika – Turecko, které se koná 15.6.2008 v Ženevě. Součástí výhry je i ubytování v Ženevě na 2 noci pro 2 osoby a doprava po městě. Výherce navíc dostane i LCD televizor JVC a fotbalový balíček. LCD televizor a fotbalový balíček je připraven i pro soutěžící, kteří se umístí na druhém a třetím místě.

Soutěž probíhá od 1.4. do 30.4.2008. Do soutěže se započítávají všechny transakce uskutečněné kreditní kartou v minimální hodnotě 500 Kč, které klienti Cetelem zrealizují v daném období. Každý den získá jeden z klientů, který v daný den provede nejvíce transakcí, fotbalový balíček obsahující tričko, čepici a fotbalový míč. Hlavní výhra – vstupenky, LCD televizor a fotbalový balíček – pak čeká na toho, kdo během měsíce dubna provede nejvíce soutěžních transakcí. Podrobné podmínky soutěže jsou k dispozici na internetových stránkách www.aurakarta.cz.

Kreditní karty Aura, které vydává Cetelem ve spolupráci s asociací MasterCard, mohou klienti používat v široké síti prodejních míst a bankomatů v ČR i po celém světě. Od roku 2006 mají všechny kreditní karty Aura až 50denní bezúročné období. Cetelem vydal za celou dobu své existence již více než 1 milion kreditních karet. Jedná se jak o kreditní karty Aura, tak o kobrandované karty, vydávané ve spolupráci s obchodními partnery.