S kartami CCS můžete vyhrát motocykl Honda

CCS Česká společnost pro platební karty a.s. připravila pro zájemce o firemní čipové karty CCS Limit a CCS Tandem speciální akci nazvanou První motorka, kterou nastartujete kartou CCS. V rámci ní může nový zákazník získat chopper Honda VTC 750DC Black Widow. Stačí mít dobrý odhad a pokusit se co nejpřesněji určit, kolik karet CCS Limit poskládaných na plocho na sebe dosáhne do výšky řidítek motocyklu, který je hlavní cenou soutěže. Akce probíhá od května až do poloviny července letošního roku. Bližší informace jsou k dispozici na internetové adrese http://motorka.ccs.cz a na telefonickém Zákaznickém centru CCS 266 108 108.

Hlavním cílem akce je především informovat o výhodách firemních karet CCS a podpořit tak akvizice v cílovém segmentu malých a středních firem s počtem do 100 zaměstnanců. Vzhledem k rozsahu a výhodnosti služeb poskytovaných CCS prostřednictvím karet CCS Limit a CCS Tandem je předpokládán také zájem ze strany velkých korporací, autodopravců, ligistických firem apod.

Pro každého nového zákazníka, který během akce uzavře smlouvu o užívání některé z uvedených karet, je připraven přehledný Autoatlas turistických zajímavostí České republiky vydaný společností CCS. Navíc prvních pět účastníků, kteří v každém kalendářním týdnu trvání soutěže podepíší za přítomnosti obchodního zástupce CCS objednávku karet CCS, obdrží předplatní čipovou kartu CCS Bonus s nábojem 1.000 Kč. Kartu CCS Bonus může zákazník použít k nákupu pohonných hmot nebo dalšího zboží a služeb na čerpacích stanicích v České republice.

Karta CCS Limit
CCS Limit je nejrozšířenější firemní čipová karta v České republice. Nakupovat s ní lze téměř na všech čerpacích stanicích v České republice a ve vybrané síti na Slovensku, rovněž i v řadě autoopraven, pneuservisů, myček, prodejen náhradních dílů a uhradit s ní lze i asistenční služby ABA a ÚAMK. Díky moderní čipové technologii může držitel karty CCS Limit nastavovat parametry karty jako je limit nákupu, omezení nakupovaného zboží nebo volba PIN kódu a rovněž je on-line měnit. S kartou CCS Limit zákazníci navíc automaticky získají zdarma životní a úrazové pojištění a pojištění právní ochrany. Administrativu jim výrazně usnadní pravidelný souhrnný daňový doklad a jednoduchý a přitom detailní rozpis transakcí.

Karta CCS Tandem
Čipová karta CCS Tandem je speciálně vyvinutý produkt pro malé firmy spojující klasickou firemní kartu CCS s výhodným autopojištěním Allianz. Hlavní výhodou je exkluzivní sleva až 10 % ze základního havarijního pojištění od Allianz pojišťovny, a.s. a možnost jeho měsíčních plateb. Stejně jako s kartou CCS Limit můžete bezhotovostně nakupovat v široké síti akceptačních míst a měnit parametry karty. Nechybí ani pravidelný souhrnný daňový doklad, detailní rozpis transakcí a tištěné vyúčtování uhrazeného pojištění. Navíc může držitel karty CCS Tandem bezplatně využívat rozsáhlou část nabídky nonstop asistenční služby Elvia po celé Evropě.

Informace o společnosti:

Skupina CCS je tvořena mateřskou CCS Českou společností pro platební karty a.s. a dvěmi dceřinými společnostmi – stoprocentně drženou akciovou společností Český Triangl a CCS Slovenskou spoločností pre platobné karty s.r.o. vlastněnou společně s UNION TANK Eckstein GmbH Co.

CCS Česká společnost pro platební karty a.s. spravuje více než tři sta tisíc specializovaných karet a hraje tak významnou roli na trhu bezhotovostních nákupů v České republice. CCS se zaměřuje především na provozování firemních autokaret a rozvíjení služeb souvisejících s řízením logistiky a nákladů firemního autoparku. Soukromým osobám je určena nabídka privátních produktů reprezentovaná kreditními a předplatními kartami.

CCS využívá flexibilní akceptační síť, která je otevřena dalšímu rozšiřování počtu akceptačních míst nejen pro karty CCS. Společnost je současně největším českým nebankovním zpracovatelem karetních transakcí.

CCS trvale rozvíjí schopnost poskytovat karetní a síťová řešení, která umožňují realizovat požadavky korporátních zákazníků na klíč, a to včetně jejich implementace a následné správy.

Český Triangl, a.s., provozuje pod obchodní značkou CCS Triangl splátkový katalogový prodej, CCS na Slovensku distribuuje karty CCS a řídí systém bezhotovostních plateb.