S GE Capital Multiservis lze nakoupit vánoční dárky i na poslední chvíli

20. prosince 2001

V době vrcholících vánočních příprav vychází GE Capital Multiservis vstříc zákazníkům, kteří nakupují dárky na poslední chvíli, a u vybraných obchodních partnerů nabízí splátkový prodej 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Navíc jsou zákazníkům k dispozici jak zvýhodněné produkty splátkového prodeje GE Capital Multiservis, tak řada akčních nabídek jednotlivých obchodních partnerů. Zákazníci tak mohou nakoupit své vánoční dárky i 24.12. například v 6:00 ráno.

„Naše očekávání silného růstu zájmu o nákupy vánočních dárků prostřednictvím splátkového prodeje se naplnila,“ říká Jiří Pathy. Meziročně očekává GE Capital Multiservis 20% růst financovaného objemu. Největší zájem je tradičně o hnědou a bílou techniku, roste však zájem o nákup nových komodit, např. mobilních telefonů a nábytku. Vliv na tento trend mají především významné novinky, které společnost GE Capital Multiservis nabídla pro předvánoční období zákazníkům, a dostupnost těchto služeb u vybraných partnerů 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Financování dárků pomocí produktů GE Capital Multiservis je k dispozici u více než 6 000 obchodníků v celé České republice Pokud zákazník nakupuje v síti hypermarketů TESCO nebo HYPERNOVA, které jsou otevřeny non stop, může použít produkty GE Capital Multiservis k financování čehokoli z více než 50 000 položek, pokud nákup překročí alespoň 3 000,– Kč (u další platby O.K. kartou stačí jen 500,– Kč). Jen v posledních dnech využilo nočních nákupů (tedy mezi 24:00 a 6:00) pomocí splátkového prodeje GE Capital Multiservis několik tisíc lidí. Zákazníci využívají jak Multiservis úvěr, tak O.K. kartu, kterou si je možno zřídit i v noci přímo v Hypernově či TESCU.

Společnost GE Capital Multiservis navíc změnila od 1. října 2001 u O.K. karty měsíční úrokovou sazbu z původní hodnoty 2,46 procent na 1,89 procent. Řadu nových benefitů zákazníci naleznou také u Multiservis úvěru, jehož vyřízení trvá jen několik minut. Nejvýznamnější z nich je to, že s platností od 1. listopadu do 30. prosince 2001 je Multiservis úvěr poskytován s nulovou přímou platbou a odložením první splátky do roku 2002. Navíc u Multiservis úvěru není do částky 18 000 Kč ani nutné předkládat potvrzení o příjmu. Řada obchodníků také nabízí další akční slevy například až 20% sleva na vybranou elektroniku v řetězci OKAY.

Multiservis úvěr i O.K. kartu lze získat přímo v obchodě, kde zákazník nakupuje stačí mu k tomu pouze občanský průkaz, druhý doklad totožnosti, doklad pro ověření adresy a doklad o příjmu. Je-li žadatel o O.K. kartu klientem GE Capital Bank, může o ni požádat v kterékoli ze 189 poboček v České republice.

Informace o produktech společnosti GE Capital Multiservis může zákazník získat na bezplatné telefonní lince 0800 13 11 11 nebo internetové adrese: www.gecmultiservis.cz.

* * *

General Electric, která vlastní GE Capital Multiservis, je z hlediska tržní kapitalizace největší společnost na světě. Ke konci druhého kvartálu tohoto roku činil čistý zisk General Electric 3,90 miliardy dolarů. Ve srovnatelném období loňského roku to bylo 3,38 miliardy dolarů.

GE Capital je globální společnost, která poskytuje diverzifikované finanční služby. GE Capital má aktiva v objemu vyšším než 370 mld. USD. Je tvořena 24 firmami včetně GE Capital Services -, které klientům ve 47 zemích světa poskytují služby například v oblasti pojišťovnictví, leasingu, finančních služeb pro spotřebitele, financování firem, financování zvláštních projektů. GE Capital se může pochlubit nejvyšším možným ratingovým ohodnocením AAA uděleným renomovanými ratingovými agenturami. V České republice působí tyto společnosti patřící do GE Capital: GE Capital Bank, GE Capital Multiservis a GE Capital Leasing.