RWE připravila RWE KARTU s výhodnými slevami

[Tisková zpráva] RWE přináší svým zákazníkům další výhodu. Každý odběratel elektřiny nebo zemního plynu od RWE si nyní může požádat o RWE KARTU. S ní může čerpat slevy ve výši 20 procent na vstupné na české filmy v multikinech sítě Cinestar a skipasy v partnerských lyžařských střediscích RWE.

>    Populární sponzoringové projekty i pro zákazníky

>    Majitel RWE KARTY dostane na vstupné do kina a lyžařské skipasy slevu ve výši 20 procent

>    Díky RWE KARTĚ lze na skipasech a vstupenkách do kina ušetřit až 2900 Kč za rok

Ročně lze s RWE KARTOU ušetřit až 2900 korun. RWE tímto krokem rozvíjí své tradiční sponzoringové projekty energie českého filmu a energie českého lyžování ve prospěch svých zákazníků.

„Naši zákazníci velmi dobře znají projekty RWE na podporu české kinematografie a bezpečnosti lyžování na českých horách a vnímají je velmi pozitivně. Nyní je díky RWE kartě budou moci přímo využívat ve svůj prospěch. Při aktivním používání zákazníkům ušetří stovky až tisíce korun ročně. RWE karta je naším novým zákaznickým benefitem před nadcházející zimní sezónou,“ řekl Tomáš Varcop, obchodní ředitel skupiny RWE a člen představenstva RWE Transgas.

Zákazníci, kteří si o RWE KARTU požádají, mohou slevy na vstupenky na české filmy využít v síti multikin CineStar a ve zlínském kině Golden Apple Cinema. Za lyžování ušetří v 16 partnerských lyžařských areálech RWE. Jejich přesný seznam je uveden na webové stránce www.rwekarta.cz. Kartu je možné uplatnit na pokladnách lyžařských areálů a kin, které jsou označeny samolepkou s motivem RWE karty.