Rudolf Kypta a Miroslav Červenka novými členy Výkonné rady ING ČR/SR

PRAHA (1. října 2006) Rudolf Kypta nastupuje od prvního října na pozici finančního ředitele ING Retail a zároveň se stává i členem Výkonné rady ING. Do té přibyl i Miroslav Červenka, který od října zastává funkci ředitele operations a IT.

Rudolf Kypta (1975) pracuje v ING od roku 2003. Naposledy zastával pozici ředitele controllingu ING ČR/SR, nyní bude zastávat pozici finančního ředitele a zároveň se stane členem Výkonné rady ING ČR/SR. Rudolf Kypta vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho koníčky patří lední hokej a jízda na kajaku.

Miroslav Červenka (1965) nastoupil do ING na začátku roku 2006 na pozici ředitele IT. Od prvního října převezme funkci ředitele operations a IT a zároveň se stane členem Výkonné rady ING ČR/SR. Miroslav Červenka vystudoval Vysoké učení technické v Brně, je ženatý a má dvě děti. Jeho hobby jsou sport a hudba.

„Mám opravdu velkou radost, že se nám podařilo nalézt na tak významné pozice vhodné kandidáty z vlastních zdrojů,“ komentuje změny Dick Okhuijsen, CEO ING ČR/SR. „Dokazujeme tak, že náš systém talent managementu se vyplácí. Věřím, že oba noví kolegové profesionálně posílí Výkonnou radu ING.“