Rozjeďte rok 2008 za nulu se společností RENAULT LEASING

Skutečnou 0% úrokovou sazbu nabízí svým klientům od začátku ledna RENAULT LEASING CZ, značková leasingová společnost pro financování vozů Renault a Dacia. Od 30% akontace tak klienti zaplatí při koupi nového Renaultu na leasing nebo úvěr stejně jako při platbě v hotovosti.

Během prvních měsíců roku 2008 mohou klienti značkové leasingové společnosti RENAULT LEASING CZ koupit vybrané vozy Renault a Dacia za stejnou cenu na leasing či úvěr jako za hotové. Výhody 0% navýšení platí již při zaplacení 30 procentní akontace nebo vyšší. Splácení si klienti mohou rozložit na období od 24 do 84 měsíců.

Tato akční nabídka platí na modely Renault Mégane, Scénic, Laguna, Espace, VelSatis, Kangoo VP, Kangoo Express, Trafic, Master a Dacia Logan MCV objednané od 1. ledna do 30. dubna 2008. Společnost RENAULT LEASING CZ nabízí kompletní finanční služby pro značku Renault pod obchodním názvem Renault Finance a pro značku Dacia pod obchodní značkou Dacia Finance.

“Klienti už nemusí počítat, kolik přeplatí při využití našeho financování ke koupi automobilu v porovnání s koupí za hotové. Díky naší nabídce leasingu a zcela nově také úvěru s 0% navýšením nepřeplatí na úrocích ani korunu navíc. Součástí měsíčních splátek je navíc i zvýhodněné havarijní pojištění a povinné ručení," říká k detailům akce Zdeněk Jiroutek, marketingový manažer společnosti Renault Leasing CZ.

"Naše nabídka financování s 0% navýšením je určena jak soukromým osobám, tak podnikatelským subjektům. Soukromé osoby mají možnost zvolit si délku splácení u leasingu v rozmezí od 36 do 84 měsíců a u úvěru již od 24 do 84 měsíců. Podnikatelům a firmám nabízíme možnost délky splácení u leasingu v rozmezí od 60 do 84 měsíců a u úvěru standardně od 24 do 84 měsíců. Klienti se tedy nemusí omezovat pouze jednou variantou délky splácení, jak tomu u nabídek tohoto typu obvykle bývá,“ doplňuje Zdeněk Jiroutek. Havarijní pojištění k této nabídce poskytuje Renault Leasing ve spolupráci s pojišťovnami UNIQA nebo ALLIANZ.