Rodinná prémie od ČMSS

Na podzim letošního roku připravila Českomoravská stavební spořitelna, a.s. pro své stávající i potenciální klienty akci s názvem Rodinná prémie. Uzavře-li rodič nebo jiný zákonný zástupce, který je klientem ČMSS, v období od 1. 9. do 30. 11. 2001 smlouvu o stavebním spoření (prvotní nebo následnou) ve prospěch nezletilého účastníka na minimální cílovou částku 160 000 Kč, do 7. 12. 2001 zaplatí úhradu za uzavření smlouvy a naspoří minimálně 3000 Kč, ČMSS připíše na vkladový účet nezletilého prémii ve výši 800 Kč.

Podmínkou je, aby sám zákonný zástupce měl ke dni 7. 12. 2001 uzavřenou u ČMSS smlouvu o stavebním spoření s minimální cílovou částkou 160 000 Kč a minimálním zůstatkem 3000 Kč.

První polovina roku 2001 byla pro stavební spoření velice úspěšným obdobím. Stavební spoření zůstává i nadále nejvýnosnější a nejbezpečnější formou zhodnocení rodinných financí. Roste také počet klientů stavebních spořitelen, kteří za pomoci úvěrů ze stavebního spoření či některého z bohaté nabídky meziúvěrů řeší své bytové potřeby.

Českomoravská stavební spořitelna je největší a nejvyhledávanější stavební spořitelnou v ČR. Během prvních šesti měsíců roku 2001 uzavřela ČMSS 260 496 nových smluv o stavebním spoření na cílovou částku 39,5 mld. Kč. Ve stejném období také poskytla 20 522 překlenovacích úvěrů (tzv. meziúvěrů) a úvěrů ze stavebního spoření. Ke dni 30. 6. 2001 ČMSS eviduje celkem 1 467 223 platných smluv.

Praha, srpen 2001