RM-SYSTÉM - s akciemi se obchoduje o hodinu déle

Obchodování s českými akciemi se prodlužuje o jednu hodinu, a proto se od prvního června 2006 v on-line aukci RM-SYSTÉMu obchoduje do 17.00 hod. Na vybraných obchodních místech bude prodloužena provozní doba ze stávajících 17.00 do 18.00 hod.

RM-SYSTÉM prodloužením doby obchodování v on-line aukci vychází vstříc požadavkům svých zákazníků, kteří mají zájem obchodovat v pozdějších hodinách a chtějí mít možnost okamžitě reagovat na nové informace o jednotlivých akciích.

V této souvislosti bude prodloužena otevírací doba u vybraných obchodních míst. Jedná se o obchodní místo Praha 1 Rybná 14, Praha 2 Ječná 35, Brno Veveří 102 a Plzeň Slovanská alej 30. Informace o aktuální provozní době všech téměř šedesáti obchodních míst RM SYSTÉM jsou k dispozici na www.rmsystem.cz nebo na zákaznické lince 844 118 119.

V novém harmonogramu obchodování budou nadále dvě fáze aukčního obchodování a pokyny bude možné nadále podávat od 9.00 do 21.30 hod.