Ředitelka pro provoz KB oceněna titulem Manažerka roku 2003

Praha 9. dubna 2004 - Prestižním titulem Manažerka roku 2003 byla včera oceněna Jitka Pantůčková, výkonná ředitelka pro provoz Komerční banky.

Odborná komise ocenila Jitku Pantůčkovou jako jednu z největších odbornic na platební styk v ČR, která disponuje nadprůměrným manažerským potenciálem a významně se podílela např. na zavedení čipového EMW standardu v KB. Jitka Pantůčková je předsedkyní Komise pro platební styk a platební instrumenty České bankovní asociace. Je kontaktní osobou za Českou republiku v European Payments Council, který se zabývá vytvořením Jednotného (eurového) platebního prostředí v EU (Single Euro Payments Area) včetně příslušného legislativního rámce. Působila v IPB, později ČSOB, od listopadu 2002 pracuje v Komerční bance. Patří mezi nejvýše postavené ženy v manažerském žebříčku v českém bankovnictví.

Soutěž Manažer roku byla poprvé vyhlášena před jedenácti lety, kategorie Manažerka roku přibyla v roce 1996. Soutěž má za cíl vyhledávat, popularizovat a oceňovat manažerské osobnosti, prezentovat jejich manažerské dovednosti, odborné i lidské kvality, moderní metody řízení, originalitu při dosahování úspěchu. Je přístupná všem manažerům působícím na území ČR. Letos se o titul ucházelo přes sto manažerů (včetně rekordního počtu jedenácti manažerek) v 18 odvětvích.

Úsek Komunikace KB