Ředitelem komunikace Raiffeisenbank se stal Jakub Puchalský

Do nově vytvořené pozice ředitele interní a externí komunikace Raiffeisenbank a eBanky nastoupil Jakub Puchalský.

Ředitelem divize interní a externí komunikace Raiffeisenbank a.s. se od počátku března stal Jakub Puchalský (38). V této pozici bude mj. připravovat strategii a rozvoj komunikace banky, bude zodpovídat za interní i externí komunikaci a organizaci klientských i zaměstnaneckých akcí. „Jsem velmi rád, že se mohu na komunikaci banky podílet v této době, kdy banka dynamicky roste a zároveň prochází náročným procesem spojování,“ uvedl Jakub Puchalský.

Profesní kariéru začal Jakub Puchalský v médiích, po praxi v ČTK a šestiletém působení v zahraničním vysílání BBC, nejdříve v Londýně a poté v Praze, byl v letech 1998–1999 generálním ředitelem České televize. Od roku 2003 Puchalský pracoval v potravinářském koncernu Unilever, kde nejdříve řídil komunikaci české a slovenské pobočky, poté působil více než dva roky až do února 2008 v holandské centrále společnosti jako ředitel interní komunikace pro Evropu.

Jakub Puchalský je absolventem Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, hovoří anglicky. Má šestiletého syna a mezi jeho koníčky patří sport, především horské kolo, triatlon a lyžování, dále moderní hudba a literatura faktu.