Reálné Vánoce pro úplně všechny zákazníky Vodafonu

O letošních Vánocích se na dárky mohou těšit úplně všichni zákazníci Vodafonu. Ten totiž představil svou vánoční nabídku, která je určena úplně pro všechny – pro nové i stávající zákazníky, pro majitele tarifních programů i předplacených karet a pro firemní i nefiremní uživatele služeb Vodafonu.

Nabídka pro všechny zákazníky

Všichni klienti, kteří budou mít od 1. ledna 2007 aktivní jakékoliv číslo v síti Vodafonu, získají víkendové SMS do své sítě zdarma po dobu od 1.ledna do 1.dubna 2007. To se týká i všech 2,3 miliónů stávajících zákazníků. Ti se nemusí o nic starat, aktivace proběhne automaticky

.

„Zaměřit se na současné zákazníky je jedna z našich hlavních strategií. Právě proto je naše vánoční nabídka zacílena primárně na stávající uživatele,“ říká Chris Robbins, viceprezident pro marketing Vodafonu.

Nabídka pro nové zákazníky

Všichni noví nefiremní zákazníci a firemní zákazníci bez písemné smlouvy, kteří si od 1.listopadu do konce roku aktivují nový tarif Nabito, dostanou k víkendovým SMSkám zdarma navíc dárek v hodnotě 500 až 2 000 Kč (dle vybraného tarifu, bez 19% DPH). Ten mohou využít buď na slevu z měsíčního paušálu, nebo na slevu z Volací jistiny.

K novému tarifu Nabito si zákazníci mohou samozřejmě pořídit i mobilní telefon za zvýhodněnou cenu.

Aktivuje-li si tedy zákazník v období od 1.11. do 31.12.2006 např. tarif Nabito 1800, získá nejen víkendové SMS do sítě Vodafone na 3 měsíce zdarma, ale také dárek v hodnotě 2000 Kč. Ten může použít buď na slevu z měsíčního paušálu, nebo na slevu z Volací jistiny. Obě možnosti uplatnění dárku jsou kombinovatelné.

Praktický příklad:

Nový nefiremní zákazník s novým tarifem Nabito 1800, aktivovaným od 1.11. do 31.12.2006
 – Získá víkendové SMS do Vodafone sítě na 3 měsíce zdarma
 – Získá dárek v hodnotě 2000 Kč
 – rozhodne se pro 3. variantu slevy (500 Kč sleva/měsíc)
 – bude pro dobu 4 měsíců platit paušál jen 1 300 Kč, místo původních 1 800 Kč

Nabídka pro uživatele předplacených karet

V předvánočním období představuje Vodafone také svou novou předplacenou kartu. Pořizovací cena nové Vodafone divoké karty je 200 Kč. Ta již zahrnuje přednabitý kredit v hodnotě 200 Kč. Při aktivaci Vodafone divoké karty do 28.2.2007 získají zákazníci v rámci vánoční nabídky navíc kredit 300 Kč kredit zdarma po prvním dobití. Volání do sítě Vodafone stojí jen 2,50 Kč/minutu (bez 19% DPH) časově neomezeně. I na předplacené karty se vztahuje nabídka víkendových SMS do sítě Vodafone do konce března zdarma.

Od 1. listopadu bude nabízena jen Vodafone karta v takovéto podobě. Prostřednictvím partnerství se Star Communication rozšíří Vodafone distribuční kanály předplacené karty.

Informace o nabídce pro firemní zákazníky naleznete v tiskové zprávě, která je přiložena k této.

Více informací na www.vodafone.cz a www.darekprokazdeho.cz.