Realitní společnost České spořitelny vytváří celorepublikovou distribuční síť

Realitní společnost České spořitelny bude poskytovat služby svým klientům po celé České republice. V prosinci loňského roku rozšířila svou síť o další pracoviště v Brně, Ostravě a Plzni. Do konce dubna 2005 se síť Realitní společnosti ČS rozroste o členy v regionech, celkem jich bude devět. „Naším cílem je stát se realitní kanceláří s nejširší nabídkou rezidenčních nemovitostí, a to jak v oblasti Prahy a Středních Čech, tak i v dalších regionech. Cílem je pokrýt celé území ČR. Našim klientům tak budou naše služby dostupné tam, kde jich je zapotřebí – tedy v místě nemovitosti. V rámci spolupráce s Českou spořitelnou, popř. ostatními dceřinými společnostmi, jsme připraveni poskytnout klientům komplexní služby,“ řekl Bedřich Skalický, předseda představenstva a generální ředitel Realitní společnosti České spořitelny.

Regionální zastoupení naleznou klienti nyní v Praze, Brně, Kolíně, Liberci, Plzni, Ostravě, Pardubicích, v průběhu nejbližších měsíců přibude zastoupení RSČS v Českých Budějovicích, Olomouci a Zlíně. Realitní odborníci a poradci pro bydlení jsou klientům k dispozici také v každém Hypotéčním centru České spořitelny (www.hypotecnicentrum.cz).

Realitní společnost České spořitelny se zaměřuje na jasnou orientaci na klienta, důkladnou znalost českého realitního trhu, profesionalitu a kvalitu poskytovaných služeb s využitím silného zázemí Finanční skupiny České spořitelny. Realitní společnost České spořitelny poskytuje služby v oblasti rezidenčních nemovitostí a zajišťuje servis klientům jak z řad developerů – při práci na nových bytových komplexech, tak z řad občanů i firem. Realitní společnost ČS nabízí komplexní řešení všech potřeb klientů, které souvisejí s pořízením nemovitosti – od vyhledání vhodné nemovitosti, přes ocenění a financování až po převod vlastnictví. Samozřejmostí je poradenský a právní servis. Klientovi se věnuje po celou dobu vyřízení transakce osobní realitní makléř. Významnou výhodou je, že díky spolupráci v rámci Finanční skupiny České spořitelny zajišťuje Realitní společnost ČS vedle produktů přímo souvisejících s financováním bydlení, jako jsou hypotéky nebo stavební spoření, také další navazující služby, jako je například pojištění nemovitosti či úvěr.

Klára Gajdušková
Tisková mluvčí Finanční skupiny České spořitelny, a.s.