Realitní společnost České spořitelny nabízí luxusní bydlení v centru Prahy

Realitní společnost České spořitelny spolupracuje na prodeji bytových jednotek v novém projektu ve Vodičkově ulici v Praze v těsné blízkosti Václavského náměstí nazvaném Residence Františkánská zahrada. Tento projekt je součástí multifunkčního projektu „Gallery Myšák“, která vzniká v nynější proluce ve Vodičkově ulici.

Během této stavby bude zrekonstruován původní rondo- kubistický dům, z něho v současné době zůstalo zachováno jen uliční křídlo s cennou kubistickou fasádou. Tento dům je proslaven především legendární cukrárnou „U Myšáka“. Nová moderní zástavba citlivě naváže na zbytky původní fasády a okolní památky.

Pro majitele bytů bude v projektu připraveno vše pro luxusní a příjemný život – luxusní interiéry bytových jednotek budou provedeny z kvalitních materiálů a mohou být upraveny dle individuálních přání. Na třech podzemních podlažích bude 96 parkovacích míst pro soukromé účely.

Zájemci získají s bydlením v samotném srdci města i krásný výhled na Prahu a do barokní Františkánské zahrady. Jedná se o žádanou lokalitu v centru Prahy, kde je vše na dosah ruky, říká Bedřich Skalický, předseda představenstva a generální ředitel Realitní společnosti České spořitelny.

Práce na stavbě jsou již v plném proudu. V současné době je již dokončena sanace a zabezpečení stávající budovy (historické budovy „U Myšáka“), do které byla vestavěna podpůrná ocelová konstrukce. Nyní se začíná stavět nová část budovy – ve čtyřech podzemních podlažích budou umístěny podzemní parkoviště se skladovými prostorami a prodejna potravin. Kromě bytů se v projektu „Gallery Myšák“ budou nacházet i obchodní a kancelářské prostory. Dokončení hrubé stavby se plánuje na prosinec 2006, termín kolaudace celého projektu pak v polovině roku 2007.

Klára Gajdušková
tisková mluvčí FSČS