Realitní společnost České spořitelny má nového výkonného ředitele

Od 1. ledna 2007 se stal novým výkonným ředitelem Realitní společnosti České spořitelny (RSČS) Milan Pitín. V této nově zřízené pozici bude jako výkonný ředitel pro Divizi Regiony řídit regionální franšízová zastoupení a dále spolupráci s centrálou České spořitelny a oblastními pobočkami včetně hypotečních regionálních center.

Pan Milan Pitín ukončil studia v roce 1992 na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde absolvoval obor bankovnictví a pojišťovnictví. V roce 1983 nastoupil do České spořitelny, kde prošel řadou pozic. Působil mj. ve funkcích vedoucího provozu výpočetního střediska Praha a ředitele OP Praha 5. V současnosti zastává funkci ředitele oblasti Externí prodejní síť Praha východ. Od 24. června 2006 je členem dozorčí rady Stavební spořitelny České spořitelny.

RSČS působí na českém realitním trhu od roku 2003 a má zastoupení ve většině krajů ČR. Její podíl na trhu realit se pohybuje v jednotlivých krajích od 1,5 % do 15 %.