„Rajská“ pobočka Volksbank v Brně

Volksbank CZ otevřela v úterý 14. října své již šesté obchodní zastoupení v Brně umístěné v novém multifunkčním domě EDEN. Nová pobočka je signálem expanze pobočkové sítě Volksbank CZ. V rámci otevření je zde pro nové klienty připravena atraktivní nabídka kont se speciální slevou.

Při lokalizaci nových poboček Volksbank klademe důraz zejména na to, aby byly pro naše klienty co nejdostupnější, komentuje otevření nové pobočky Petr Žibřid, ředitel Marketing & Communication Volksbank CZ, a dodává: Dynamicky se rozvíjející lokalita Královo pole tento požadavek beze zbytku naplňuje. Předpokládáme, že klientelu budou tvořit kromě okolních obyvatel také zaměstnanci firem v technologickém parku a studenti z nedalekého kampusu.

V den otevření nového prodejního místa Volksbank probíhala promo akce, která zahrnovala například občerstvení a distribuci denního tisku v okolí pobočky (na zastávkách hromadné dopravy a okolních křižovatkách) i přímo na pobočce. Jejím hlavním úkolem bylo představit Volksbank a její produkty. Pro nové klienty právě otevřené pobočky je připravena exkluzivní nabídka 50 % slevy na půlroční vedení produktů „STYL Konto“ a „PROFIT Konto“. Zájemci zde samozřejmě získají informace o celé produktové škále Volksbank. Vedením pobočky je pověřena Nikola Kovaničová.