Raiffeisenbank zlevňuje úvěry pro podnikatele

[Tisková zpráva] Raiffeisenbank v rámci Podnikatelských dnů snižuje úročení podnikatelských úvěrů, které zároveň nabízí bez poplatku za zpracování. Nabídka Raiffeisenbank přichází v době rostoucí poptávky po úvěrech související mj. s blížícím se termínem pro podání daňových přiznání.

Raiffeisenbank s účinností od dnešního dne snižuje v rámci tzv. Podnikatelských dnů úročení úvěrů pro podnikatele o dva procentní body. „U nezajištěných úvěrů tak nyní nabízíme podnikatelské úvěry od 7,00%, u zajištěných minimální sazba klesá na 5,6%,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jiří Kubát s tím, že nabídka platí pro Podnikatelskou rychlou půjčku a Podnikatelský kontokorent.

Banka zároveň v rámci akce nebude účtovat poplatek za poskytnutí úvěru. Ten standardně činí 0,5% z výše úvěru, min. 5000 Kč. Podnikatelskou rychlou půjčku přitom Raiffeisenbank poskytuje do výše pěti milionů korun, klienti tak mohou ušetřit až 25 tisíc korun.

„Snížením sazeb právě v tomto období reagujeme na zvýšenou poptávku podnikatelů po financování, která souvisí i s blížícím se termínem pro podání daňového přiznání a zaplacení daní,“ vysvětlil Jiří Kubát. Podnikatelské dny v Raiffeisenbank trvají od 7. do 20. března.

Podnikatelská rychlá půjčka a Podnikatelský kontokorent jsou určeny firmám s alespoň roční historií, které mají roční tržby mezi 500 tisíci a 30 miliony korun.