Raiffeisenbank v rámci hypodnů zlevní hypotéky až o procento

[Tisková zpráva] V polovině dubna uspořádá Raiffeisenbank pravidelné Hypodny, na kterých banka dvakrát ročně nabízí různá zvýhodnění hypoték.

Tentokráte se úleva bude týkat především nižší úrokové sazby, hypotéku lze tak získat od 3,89 %. Zvýhodněny budou rovněž hypotéky umožňující mimořádnou splátku úvěru zdarma.

Raiffeisenbank a.s. uspořádá v polovině dubna tradiční hypodny, při kterých bude nabízet hypotéky s výraznou slevou. „Úroková sazba hypotečního úvěru klesá oproti standardní nabídce až o jeden procentní bod, nejvíce zvýhodníme hypotéky umožňující předčasné splacení úvěru zdarma,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Bureš. Hypoteční dny se v Raiffeisenbank uskuteční od 11. do 17. dubna.

Klienti tak v rámci kampaně mohou získat slevu na úrokové sazbě ve výši 0,4 procentního bodu. Dalších 0,4 bodu získají při převedení svého platebního styku do Raiffeisenbank a 0,2 procentního bodu za uzavření pojištění. Celková sleva oproti standardní úrokové sazbě tak může dosáhnout až 1,0% procentního bodu, nejnižší sazbu tak lze v rámci kampaně získat za 3,89 procenta.

Nejvíce přitom budou zvýhodněny hypotéky s tzv. Turbo splátkou, které klientovi umožňují splatit část hypotéky předčasně bez jakéhokoli poplatku, zvýhodnění se však dotkne i hypoték se standardní sazbou a hypoték se zápočtem. Nabídka platí pro všechny typy hypoték kromě Variabilní hypotéky. Samozřejmostí hypoték od Raiffeisenbank je vyřízení úvěru zdarma.

Akce platí pro všechny klienty, kteří si v rámci Hypodnů nechají zpracovat orientační propočet, o úvěr následně zažádají a smlouvu podepíší do  15. června.