RAIFFEISENBANK OTEVÍRÁ TŘI NOVÉ POBOČKY

Raiffeisenbank a.s. tento týden otevírá tři nové pobočky. Klienty tak nyní může obsluhovat na 53 obchodních místech, růst bude pokračovat i v dalších měsících.

Raiffeisenbank tento týden otevírá tři nové pobočky. Dnes ráno byla otevřena pobočka v Brně v Lidické ulici. Ve čtvrtek banka zprovozní obchodní místo na Žižkově náměstí v Chomutově a na přelomu týdne otevře rovněž novou pobočku v Třinci na Náměstí Svobody.

„V Brně otevíráme již čtvrtou pobočku a dále tak posilujeme obsluhu klientů nejen v moravské metropoli, ale i v celé jižní Moravě. Chomutov i Třinec patří mezi města, kde doposud naše pobočky chyběly. Všechny lokality přitom prochází dynamickým rozvojem, pobočky jsou na frekventovaných místech s vysokým pohybem klientů a zvýšenou potřebou využití bankovních služeb,“ uvedl ředitel pobočkové sítě Raiffeisenbank Ivo Vavříček.

Všechny pobočky nabízí kompletní bankovní servis včetně bankomatů. Kromě běžných bankovních služeb zde zákazníci získají rovněž kvalitní poradenské služby např. v oblasti bydlení či investování a budou moci vyřešit veškeré otázky spojené s jejich finančními potřebami.

Po otevření tří nových obchodních míst bude Raiffeisenbank obsluhovat klienty na 53 pobočkách. Banka bude v rozšiřování pobočkové sítě pokračovat i nadále. V nejbližších měsících otevře další nové pobočky především v Praze a ve velkých městech.