Raiffeisenbank navyšuje úrokovésazby termínovaných vkladů

Raiffeisenbank s účinností od 23. dubna navýšila úrokové sazby termínovaných vkladů, maximální zhodnocení na termínovaných vkladech nyní dosahuje 3,50%.

Raiffeisenbank a.s. od středy navýšila úročení termínovaných vkladů vedených v českých korunách. „Reagujeme tak na vývoj na mezibankovních trzích, výrazně jsme zvýšili především úročení u vkladů vyšších částek,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Dagmar Válková.

Úrokové sazby termínovaných vkladů se zvedly až o 1,2 procentního bodu, k nejvyšším nárůstům došlo v pásmech nad 500 tisíc korun. „Dlouhodobě chceme nabízet jedny z nejvyšších úrokových sazeb,“ vysvětlila Dagmar Válková. V nižších pásmech nejvíce vzrostly sazby u nejvíce využívaných termínovaných vkladů uložených na jeden rok. Maximální úročení na korunových termínovaných vkladech tak nyní dosahuje 3,50 procenta.

Kromě termínovaných vkladů banka klientům nabízí i zhodnocení na spořicích účtech. Spořicí účet eKonta aktuálně nabízí nejvyšší zhodnocení 3,50 procenta.