RAIFFEISENBANK MĚNÍ POPLATEK ZA VYDÁNÍ NÁHRADNÍ HOTOVOSTI PŘI ZTRÁTĚ KARTY V ZAHRANIČÍ

S účinností od 1. dubna nabude platnosti nový sazebník Raiffeisenbank a.s. Ceny základních služeb v oblasti běžných účtů a platebního styku zůstávají beze změny. K úpravám došlo především v oblasti platebních karet.

U debetních karet banka snižuje poplatek za vydání náhradní hotovosti v zahraničí (tzv. Emergency Cash) z původních 4000 Kč na nových 3000 Kč. Poplatek za vydání náhradní karty (Emergency Card) klesá z 6000 na 4000 Kč. Ve stejné výši budou nově i poplatky za tyto služby u kreditních karet, kde poplatek dosud činil tisíc, resp. 3000 Kč.

Dále klesá poplatek za vydání debetních karet typu Gold. Zatímco doposud klient platil za vydání karty 4800 Kč, nově to bude 90 Kč a měsíční poplatek 350 Kč. Ročně tak klient ušetří 510 korun.

Mění se rovněž struktura poplatku za výběr hotovosti z bankomatu v zahraničí. Zatímco doposud poplatek činí 1%, min. 125 Kč, nově bude poplatek činit 0,5 % + 100 Kč. Ke sjednocení dochází rovněž u poplatku za vydání náhradní karty s původní platností, který nově u debetních i kreditních karet bude činit 180 Kč.

V nabídce ostatních produktů dochází jen k nepatrným úpravám u méně využívaných služeb. Nový sazebník bude k dispozici na všech pobočkách banky i internetových stránkách www.rb.cz.