Raiffeisenbank dokončila stěhování centrály do budovy City Tower

Raiffeisenbank dokončila stěhování centrály do budovy City Tower, v nové lokalitě již sídlí více než 1200 zaměstnanců banky.

Raiffeisenbank a.s. dokončila stěhování své centrály do budovy City Tower na pražské Pankráci. Nová adresa centrály banky tedy zní:

Raiffeisenbank a.s., Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4

„V tuto chvíli jsme do budovy přestěhovali téměř 1200 zaměstnanců banky a tím jsme dokončili poslední stadium integrace pracovních týmů centrály Raiffeisenbank a bývalé eBanky,“ uvedl člen představenstva banky Jan Kubín. „Současně jsme při přípravě nových prostor mohli realizovat i řadu přání našich pracovníků, v nové budově tak budou mít zaměstnanci k dispozici například i velkou odpočinkovou zónu a bar,“ dodal Jan Kubín.

Raiffeisenbank do nové budovy přestěhovala pracovníky z Budějovické, Myslbeku a Václavského náměstí. „Těší nás, že jsme přípravu interiéru a následné stěhování zvládli rekordně rychle, intenzivně jsme na procesu začali pracovat až koncem loňského roku. Sestěhování ze tří různých lokalit nám kromě jednoduššího provozu zároveň ušetří náklady,“ prohlásil Jan Kubín. Kromě deseti pater kancelářských prostor bude v budově umístěna i nová pobočka, která by měla být otevřena na konci listopadu.

City Tower je se svou výškou 109 metrů nejvyšší budovou v České republice. Na svých 27 nadzemních a 3 podzemních patrech nabízí více než 44.000 m2 kancelářských, 490 m2 obchodních a 1100 m2 skladových prostor.